Wspomnienia o Leonardzie Karpiłowskim (1944-2014)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wspomnienia o Leonardzie Karpiłowskim (1944-2014)
Do wielu dotarła już przygniatająca wiadomość o śmierci Pana Leonarda. Każdy kto go znał, na pewno mocno przeżyje Jego odejście. Kilka osób od razu napisało do mnie po kilka zdań wspominających ciepło i bardzo konkretnie Jego osobę. Czemu chować te refleksje i wspomnienia w mailach i w wiadomościach na FB? Wrzucajcie je tu, proszę. Nie musi to być koniecznie pięknie i wzniośle napisane, najważniejsza jest prawda o tym wspaniałym człowieku. Przydadzą się też dobre pomysły na godne uczczenie Jego pamięci, nie tylko w szkole.
Ostatnio zmieniony 09 gru (wt) 2014, 11:40:36 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący(a)
Z Panem Leonardem mialam przyjemność pracować w ciemnii oraz na warsztatach foto.
zawsze uśmiechnięty sympatyczny zawsze wprowadzal troche humoru na warsztatach przekazywal ogromna wiedze zawsze kazdemu pomagal dla kazdego znalazl czas w ciemni bylo zawsze bardzo wesolo Pana Leonarda bd wspominac w samych pozytywach . Nie tylko za charakter i jakim byl czlowiekiem ale i za ogrom wiedzy ktory przekazal mi i innym sluchaczom.
zawsze uśmiechnięty sympatyczny zawsze wprowadzal troche humoru na warsztatach przekazywal ogromna wiedze zawsze kazdemu pomagal dla kazdego znalazl czas w ciemni bylo zawsze bardzo wesolo Pana Leonarda bd wspominac w samych pozytywach . Nie tylko za charakter i jakim byl czlowiekiem ale i za ogrom wiedzy ktory przekazal mi i innym sluchaczom.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Pogrzeb Leonarda Karpiłowskiego
Pogrzeb Leonarda Karpiłowskiego odbędzie się w najbliższy piątek, 12 grudnia 2014, o godz. 14:30, w sali B Domu Pogrzebowego Cmentarza Komunalnego Północnego (Wólka Węglowa). Decyzją Jego dzieci uroczystość będzie miała charakter świecki.
-
- Czasami coś napisze
Nie znałem Go, nie miał zajęć ze specjalizacją graficzną. Ale wiedziałem kto to, kim jest. Jeden raz tylko z Nim rozmawiałem. Zaczepiłem na szkolnych schodkach, bo miałem pewien problem fotograficzny, którego od dawna nie potrafiłem rozwiązać. Zaskoczyło mnie to z jakaś lekkością i prostotą wszystko mi wytłumaczył, wyjaśnił. Rozmawiając z Nim miałem wrażenie, że po prostu rozmawiam z kumplem. Pozostanie w mojej pamięci.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Nekrolog
To nekrolog, który ukaże się dziś w Gazecie Stołecznej:
-
- Czasami coś napisze