>> LONDYN 2005 << szukam mieszkania w wa-wie

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
Mateo
Nowy(a)

>> LONDYN 2005 << szukam mieszkania w wa-wie

Post autor: Mateo » 20 sie (sob) 2005, 18:42:25

stwierdzam ze to co wczesniej napisalem to stanowczo za malo.. jak na moj pierwszy raz he he he:) takze jak wiecie moja matczyna ziemia jest Dolny Slask.. mieszkam(lem) w Lubinie slynnym z rudy miedzi. Mam 19 lat i od dziecinstwa interesuje sie organizacja w najszerszym tego slowa znaczeniu. Teraz juz moge powiedziec ze moim "hobby" jest muzyka.. Gralem juz w gilku kapelach (wokal, gitara) ale na wlasne zyczenie "zrezygnowalem" z tego tylko dla was :D Teraz tkwie w Londynie bo musze miec swoja kase na zycie w Warszawie (szczerze powiedziawszy to zazdrosze tym co mieszkaja w Warszawie... :P).. wiec...... czekam na wasze noty bo jak juz pisalem szukam mieszkania. Wprawdzie mam juz kilka ofert ale fajnie by bylo zamieszkac z kims ze szkoly.. :D (bedzie z kim chodzic na imprezki.. )..Pozdrawiam i dozobaczyska.. CICHY M.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 20 sie (sob) 2005, 19:39:49

Londyn? Nie ma takiego miasta. Jest Lądek, Lądek Zdrój :mrgreen:

Witamy :) Wrzesien czy pazdziernik? Bo pierwsza okazja do imprezki podobno juz we wrzesniu. Jak zdazysz to zapraszamy. No takze nie spoznij sie na rozpoczecie roku :D I wez troche funciakow to postawisz kolejke tego paskudnego polskiego piwa ;)

Neron
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Neron » 20 sie (sob) 2005, 19:44:24

czesc. Z tego co czytalem to szkola bedzie starala sie organizowac mieszkania miedzy swoimi sluchaczami.

Ja sam bede musial tez poszukac mieszkanka ale to dopiero w styczniu bo narazie bede mial gdzie spac ;-]

sinar - jaka impreza gdzie kiedy ?:]

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 20 sie (sob) 2005, 20:49:43

Slyszalem cos o poczatku wrzesnia 8) Nawet data byla podawana ale poniewaz bylo to takimi kanalami nieoficjalnymi to wole dac na wstrzymanie. Jesli cos naprawde sie wydarzy to z pewnoscia wczesniej bedzie odpowiednie ogloszenie parafialne na forum i w szkole.

willy
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: willy » 21 sie (ndz) 2005, 06:56:47

kurcze... poczatek roku zbliza sie wielkimi krokami. dwa miesiace wakacji to jednak za malo. przyzwyczailem sie do trzech :].

Neron
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Neron » 21 sie (ndz) 2005, 10:19:30

ja zaczynam od pazdziernika ;] ciekawe czy mi sie uda zdac prawko do czasu rozpoczecia stronki.. kurde 5 wrzesnia drugie podejscie ;/

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 21 sie (ndz) 2005, 11:46:34

do 3 razy sztuka jak to mawiaja. Ale a drugim sie pewnie uda :wink: Nie martw sie ja zdalem za 3 ale tylko dlatego ze pierwszy raz oblalem teorie jednak przepisy nie sa az tak "logiczne" ze mozna olac testy hehehe a 2 no to coz ale zdawalem w srodku zimy kiedy akurat byla jakas sniezyca prawie i nie widzialem pasow.... 3 tez byl w sniegu (tydzien po) ale tym razem warunki pozwalaly na jakakolwiek jazde. Wiec sie nie martw pogoda ladna, widno itd. Zdasz na pewno :) Powodzenia :!: :D

Neron
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Neron » 21 sie (ndz) 2005, 12:18:04

ja teoria 0 bledow ale oblalem na placu :] sam losowalem zestaw X) a pozniej juz z nastawieniem ze nie zdam (kto zdaje za pierwzym razem :D ) no i ;] mam nadzieje ze za 3 razem tez zdam bo w wawie bez prawka to koszmar

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 21 sie (ndz) 2005, 12:33:18

Można spokojnie zdać za pierwszym razem! :lol: Zdarzają się i takie przypadki! Ale podobno najlepszymi kierowcami są ci, którzy zdawali po kilka razy, gdyż mają większą wprawę i większy trening!

Mateo
Nowy(a)

>> @ <<

Post autor: Mateo » 23 sie (wt) 2005, 21:14:22

Happy ..ja zdalem za pierwszym razem.. i musze sie tobie przyznac ze to bylo bardzo proste.. jak bede juz w wawie..to moge zdradzic tobie kilka sekretow jak za pierwszym razem zdac egzamin i jazde :) chyba ze juz masz prawko to wymienimy sie doswiadczeniem..:D Pozdrawiam Ciebie i cala ekipe z Forum..;]

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 23 sie (wt) 2005, 21:23:52

no jasne ze jest wystarczy koperta lub znajomy instruktor lub dobre warunki na drodze i sprawny w 100% samochod. No a z teorii rycie rycie i jeszcze raz rycie. No i duzo jazd przed egzamem tez sie przyda. Dlatego ja wole tych co to zdaja za x razem bo wiem ze faktycznie odpada element farta a raczej dominuje wprawa i praktyka. Ci co zdaja za pierwszym razem najczesciej pozniej z drzew sciagam :lol:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 23 sie (wt) 2005, 22:51:07

Dzięki Mateo, ale prawko już mam! :lol: I też zdałam za pierwszym razem jakieś 5 lat temu! A już wtedy nikt nie zdawał za pierwszym razem! A ja nie mogłam uwierzyć, że tego dokonałam i następnego dnia pobiegłam się dowiedzieć, czy aby na pewno! 8) I okazało się, że tak! Ale pan egzaminator już zaczął mi zadawać dziwne pytania typu czym się zajmują rodzice! Ale zastosowałam technikę perswazyjną typu "sierotka Marysia" i zadziałalo! ZDAŁAM! Mistrzunio manipulacji! :wink: Ale możesz mi opowiedzieć, będę miała instrukcje dla następnych pokoleń! Wiesz gdzie mnie znaleźć! :wink:
Dzięki za pozdrowienia w imieniu szkoły, elitarnej organizacji Narcyzów i też pozdrawiamy Cię serdecznie! I do zobaczenia w szkole!
Trzymam Cię za słowo w sprawie tych instrukcji! :lol: Siostra niedługo będzie zdawać!

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 23 sie (wt) 2005, 23:02:59

Ty Happy sie nie ciesz w Anglii jest ruch lewostronny :lol: Zeby te instrukcje tylko ladnie mogly sie przelozyc na nasze drogi

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 23 sie (wt) 2005, 23:18:10

Oj ja jako kobita i tak mam problemy z odróżnianiem prawo/lewo więc mi i tak to nie zaszkodzi! :wink: Dla mnie to bez różnicy! Tylko na egzaminie się sprężyłam i wiedziałam gdzie jedno a gdzie drugie! 8) Nie ma jak działanie pod wpływem stresu! Wszystkie nawet nieobecne u nas zmysły i funkcje się wyostrzają! :lol:

ODPOWIEDZ