"Pytajnik" ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Technik..
Zapewne to pytanie już padło 1000 razy, mimo wszystko, spróbuję jeszcze raz !!
Gdzie znajdę forum: TECHNIK ORGANIZACJI REKLAMY, albo niedowidzę, albo jest gdzieś głęboko zakopany.
Z góry dzięki za info.
Gdzie znajdę forum: TECHNIK ORGANIZACJI REKLAMY, albo niedowidzę, albo jest gdzieś głęboko zakopany.
Z góry dzięki za info.
-
- Zadomowił(a) się
-
- Początkujący(a)
michal.trebicki@gmail.com
Co mi przypomniało, że dobrze byłoby do niego napisać w sprawie prezentacji pokazywanych na zajęciach...
Co mi przypomniało, że dobrze byłoby do niego napisać w sprawie prezentacji pokazywanych na zajęciach...
-
- Początkujący(a)
Carline pisze:Hej,
Doszły mnie słuchy o egzaminie z reklamy internetowej.
Czy ktos wie cos wiecej na te temat?
Michał uznał, że zrobi egzamin ustny. Tzn. wchodzimy kolejno i każdy będzie miał rzucony case i 5 min. na przygotowanie, a potem rozmowa. Jeśli dobrze zrozumiałam case ma polegać na tym, że dostaniemy jakąś firmę i mamy się zastanowić nad kampanią w internecie dla niej.
Poza tym mamy przynieść banery, które kazał zrobić Cezary.
-
- Zaczyna działać
witam pytanie do Pesci lub bardziej zorientowanych. Gdzie zjande ( o ile wogole są zamieszczone) wyniki z ostatniego testu ktory pisalismy na zajęciach z Ekonomiki i organizacji firmy (T. Syrowatko) ??? jestem bardzo ciekawa bo brakuje mi jednej ocenki do 4 w indeksie i nie wiem czy się zalapałam Pozdrawiam
-
- Nowy(a)
dziękujęLawendowa pisze:michal.trebicki@gmail.com
-
- Ekspert
Jeśli pojawiają się jakieś wyniki zaliczeń to przede wszystkim tutaj:maczetka pisze:witam pytanie do Pesci lub bardziej zorientowanych. Gdzie zjande ( o ile wogole są zamieszczone) wyniki z ostatniego testu ktory pisalismy na zajęciach z Ekonomiki i organizacji firmy (T. Syrowatko) ??? jestem bardzo ciekawa bo brakuje mi jednej ocenki do 4 w indeksie i nie wiem czy się zalapałam Pozdrawiam
Wyniki zaliczeń [GRUPY ZAOCZNE]
-
- Czasami coś napisze